10 en 11 juni 2016
Het tentfeest van Woubrugge!

Vrijdagavond

Vrijdagavond – Frenk Beard:

Vier mannen met een enorme berg muzikale ervaring, een gezonde dosis zelfspot en een hoop lol. Dat gemengd met een flinke lading rock en je hebt Frenk Beard. Van ZZ Top tot John Mayer, van Living Colour tot Golden Earring, niets is deze nieuwe Woubrugse rockformatie te gek. Zo lang het maar rockt en leuk is om te spelen.

De band is toevallig ontstaan na een jamsessie voor kids in Woubrugge. De muzikale klik smaakte naar meer en leverde al na enkele sessies een moddervet rockrepertoire op.

Zanger/gitarist John Slingerland heeft zijn sporen verdiend als voorman van de blues/rock-formatie Triple Trouble, legendarisch om zijn opzwepende podiumfeestjes. Hij speelt al enige tijd solo en treedt regelmatig op met gitarist/zanger Cor van der Hoogt (bekend van Tower).

Gitarist Albert Deinum is een doorgewinterde sessiemuzikant die al ruim 25 jaar op het podium en in de studio is te vinden. Hij speelde met meer dan 200 Nederlandse en buitenlandse artiesten. Tegenwoordig geniet hij steeds meer landelijke bekendheid met zijn Kauffman Guitar Store in Alphen aan de Rijn.

Bassist Theo Nijssen speelde in de roemruchte rockband De Bikkels uit Leiden. Met hun ongeremde rock stond hij in voorprogramma’s van Golden Earring, Rowen Hèze, Normaal en The Scene. Inmiddels heeft hij van zijn hobby zijn werk gemaakt met zijn guitarservice.nl.

Drummer Matthijs Buikema heeft vele muzikale uitstapjes gemaakt. Hij drumde in diverse blues-, funk- en bigbandformaties, trad op met klassieke orkesten in binnen – en buitenland en maakte faam in de wereldmuziek-scene als cymbalist/percussionist van zigeunerband Ogto Gadjè.

Naast deze geweldige band zal All Round DJ Stefano de avond compleet maken met een leuke mix aan gezellige muziekjes zodat u zich geen moment hoeft te vervelen!

Kom vooral zelf kijken en u zult het daarna met ons eens zijn:

DIT HAD IK VOOR GEEN GOUD WILLEN MISSEN!

Algemene informatie Vrijdagavond:

Frank Beard & DJ Stefano
Datum: 10 juni 2016
Tijd: 21:00 – 03:00 (Om 01:00 sluit de deur)
Locatie: Oudendijkseweg te Woubrugge – (Achter nolina)
Entree: GRATIS
Toegang vanaf 15 jaar – Geen ID = Geen Entree