10 en 11 juni 2016
Het tentfeest van Woubrugge!

Zaterdagavond

Zaterdag 11 juni 2016 is het eindelijk weer zover de het SCHIPPERSFEEST. Een fenomeen in de wijde omgeving van Woubrugge met dit jaar:

Rave van Fortuin:

Het principe is eenvoudig: schrijf een aantal muziekgenres op een rad en draaien maar. Het lot van de avond ligt volledig in handen van het rad en de skills van het dj-team. Daarnaast staat het sprankelende presentatie-duo je met alle liefde te woord. Dans van der Togt haalt zijn hoge hoed uit het vet en Leontien zoekt haar glitterjurk weer op. Het rad wordt gecheckt, gesmeerd en volgekliederd met de meest vette en foute muziekstijlen. Verwacht alle muziek die niet meer mag, maar stiekem nog steeds op #1 staat in ieders party-playlist.

Naast het Rave van Fortuin staat een DJ die bekend staat om het dragen van zijn stropdas, in 2013 is hij benoemd tot de populairste opkomende party DJ en in 2016 tot de 3e party DJ van het jaar! Hij weet als geen ander hoe hij een party moet bouwen en hoe hij het dak eraf moet draaien! Hij leeft onder het motto: Life is a party! en is dus een perfecte match met het schippersfeest, daarom presenteren wij met trots DJ Stayfan!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaarten kosten 7.50 euro in de voorverkoop en zijn te koop via de website of verkrijgbaar bij de bekende verkooppunten.

Indien er nog kaarten beschikbaar zijn, zijn de kosten voor een kaartje aan de deur 10.00 Maar voorkom teleurstelling en koop snel je kaarten in de voorverkoop!

Algemene informatie Zaterdagavond:

Rave van Fortuin & DJ Stayfan
Datum: 11 juni 2016
Tijd: 21:00 – 03:00 (Om 01:00 sluit de deur)
Locatie: Oudendijkseweg te Woubrugge – (Achter nolina)
Kaarten: Voorverkoop 7,50 euro – aan de tent (indien verkrijgbaar) 10.00 euro
Toegang vanaf 15 jaar – Geen ID = Geen Entree